Archeologie

Contractonderwijs bij Archeologie.

Contractonderwijs

Bent u geïnteresseerd in het volgen van colleges Archeologie, maar u wilt zich niet inschrijven voor de volledige universitaire studie? Wilt u uw interesse in de archeologie uitdiepen, of in het kader van nascholing uw kennis opfrissen? Dan nodigt de Faculteit der Archeologie u uit om op academisch niveau uw kennis te komen verbreden of verdiepen.

Als Contractstudent schrijft u zich niet in voor de volledige studie Archeologie, maar schrijft u zich in per collegereeks. U schuift aan bij de reguliere studenten, en doet ook tentamen in het door u gekozen vak. Na het behalen van een tentamen ontvangt u een resultatenoverzicht.

Deze vorm van studeren is dus ideaal als u:

  • specifieke kennis wilt opdoen, maar niet een hele studie wilt aangaan;
  • een premaster/schakeljaar moet doen om voldoende kennis in huis te halen om aan een master te beginnen;
  • een aantal vakken wilt volgen om te bepalen of de studie Archeologie iets voor u is;
  • de studie in een zelf te bepalen tempo wilt volgen (bv. ivm werk en/of gezin).

Kosten

De kosten voor het Contractonderwijs worden berekend aan de hand van het aantal ects (studiepunten) van de betreffende collegereeks. 1 ects staat voor 28 uur studeren, inclusief het volgen van colleges. 

De kosten voor Contractonderwijs Archeologie:

  • bachelorcolleges: € 92,- per ects.
  • mastercolleges: € 120,- per ects.
  • practicum: € 250,- per ects.

NB: Practica worden in principe niet aangeboden; heeft u toch interesse in het volgen van een bepaald practicum, dan kunt u een toelatingsverzoek indienen via mw. A.M. Aijpassa.

De kosten zijn inclusief één tentamenmogelijkheid en een eventuele herkansing in hetzelfde collegejaar. De kosten zijn exclusief eventueel aan te schaffen studiematerialen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met mw. A.M. Aijpassa.

Laatst Gewijzigd: 24-10-2017