Decanendag

Op donderdag 10 februari heeft de Universiteit Leiden de Decanendag voor decanen van middelbare scholen georganiseerd. Tijdens deze dag stonden de nieuwe Leidse bachelorlopleidingen in Den Haag centraal.

Presentaties

De dag begon met een presentatie van Lieke Schreel over het Leiden University College The Hague, vervolgens nam Carien Nelissen het woord over om wat te vertellen over de Academische Pabo in Den Haag en Jetty Kleijn sloot voor de lunchpauze af met een presentatie over de bachelorspecialisatie Informatica & Economie. Tussendoor stelden decanen interessante vragen, waardoor er veel interactie plaatsvond.


Lunchen en rondleiding met studenten

Tijdens de lunch waren er studenten van de besproken opleidingen aanwezig, zodat zij hun ervaringen konden delen met de decanen. De dag werd afgesloten met een rondleiding langs de locatie van het Leiden University College The Hague op Lange Voorhout, de bouwplaats van een nieuwe vestiging van de nieuwe faculteit Campus Den Haag en de vestiging Stichtghage op station Den Haag Centraal. Kortom, een nuttige dag waarbij ideeën en kennis werd uitgewisseld tussen schooldecanen en medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden.

Laatst Gewijzigd: 28-02-2011