Start van de studie

Op maandag 6 september 2010 begint het studiejaar. Aanstaande studenten krijgen die week hun eerste colleges. De meeste opleidingen beginnen met een introductie- of een openingscollege. Tijdens de colleges horen studenten hoe de start van hun studie eruit ziet.

Eerste collegeweek

De eerste collegeweek is vooral voor eerstejaarsstudenten bedoeld om jaargenoten en docenten te leren kennen. Natuurlijk krijgen zij ook praktische informatie in deze periode uitgelegd. Sommige opleidingen starten gelijk al met het eerste college, andere opleidingen starten eerst met een kennismakingsweekend. Eerstejaars worden wegwijs gemaakt in de gebouwen en collegezalen. Zij krijgen meestal ook de studiegids en het college- en tentamenrooster uitgedeeld. Daarnaast kunnen studenten zich dan aanmelden voor werkgroepen en krijgen zij te horen welke studieboeken zij moeten aanschaffen.


Informatie start studiejaar

Studenten die meer willen weten over de start van het studiejaar kunnen kijken op Start Studie. Hier staat per opleiding informatie over de start van de studie, zoals welke studieboeken zij nodig hebben, wat het introductieprogramma is en wanneer het eerste college begint.

Laatst Gewijzigd: 07-07-2010